threefold flame new smaller

Coaching & Healing

"Ours is a message of infinite Love and we must demonstrate that Love to the World"

Wij mensen zijn in staat om telkens opnieuw vanuit een ruimer perspectief, ons leven te herscheppen en daarmee onze wereld te veranderen. Dit geldt voor ons werk en onze relaties.

hermesstafanimated3

Coaching

Wij zijn allen in wezen een vrije geest, gezegend met een onuitputtelijke creatief vermogen. Zolang wij dit nog niet realiseren, lijken we gevangen in zelfgeschapen illusies. Het leven kan worden gezien als een pad van bewustwording van wie we zijn.

De taak van de moderne coach- genezer is de medemens bijstaan bij het opnieuw geboren worden en zelfstandig worden van de nieuwe mens, telkens als een dergelijk transformatieproces gaande is. 

Alles verandert. Als we geen slachtoffer willen zijn van de omstandigheden moeten we voortdurend innerlijk groeien. Zoals het ieder jaar weer voorjaar wordt en de natuur het nieuwe leven toont, zo krijgen ook wij de kans om steeds opnieuw te beginnen. Het oude sterft en het nieuwe leven komt te voorschijn en meestal gebeurt dit min of meer gelijktijdig. Ons werk is daarom te vergelijken met dat van een spirituele vroedvrouw ( of -man ).


Healing

De mens is een geestelijk wezen en als wij verbonden zijn met de bron van het leven, is onze gezondheid naar geest ziel en lichaam optimaal.

Healing is het proces van herstel van de harmonische verbinding met onze bron. Hier in worden wij bijgestaan door de geestelijke wereld.

Als u begeleiding zoekt in uw eigen groeiproces kunnen we samen op weg gaan. 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mij

roelandsolcer

Roeland Solcer

healing coach

Aanvullende gegevens