moeder maria2

Stichting "De ARK" organiseert een nieuwe opleiding , voor mensen die als coach en healer werkzaam willen zijn.


hermesstafanimated3

De Raphaël Academie

De therapeutisch coach of coach genezer, in het Engels "the healing coach", is een functie die ik in mijn leven mocht ontwikkelen en verdiepen. Dit werk voor de Nieuwe Tijd ben ik in 1975 begonnen en heeft zich ontwikkeld tot een nieuwe opleiding & training. 

Het betreft een universele en spirituele benadering van coaching & healing, zodat we onze vakbekwaamheid als coach (trainer) en healer (genezer), overal kunnen inzetten.

Of het nu gaat om het coachen van een individu of een groep, of dat het gaat om een sportcoach, een loopbaanbegeleider, een therapeutische coach of een spirituele coach, er zijn bepaalde basisprincipes, inzichten, technieken en vaardigheden die we ons eigen maken.

Coaching

Een goede coach voldoet aan de volgende voorwaarden:

De coach heeft zelf met succes de praktijk doorlopen van het proces wat hij met de cliiënt(en) doorloopt. met andere woorden hij / zij is een ervaringsdeskundige.

De coach is vakbekwaam en heeft een goede opleiding doorlopen. Betreft het bijvoorbeeld een sportcoach, dan zal hij of zij, de theorie en praktijk van de sport(en) waarbij als coach wordt opgetreden, goed moeten beheersen.

In de opleiding van de ARK leert u vakbekwaam "healing coach" worden en dient u  zelf voor een eventuele vakbekwaamheid in een bepaalde richting te zorgen. Bijvoorbeeld in het geval van een sportcoach dient u naast onze opleiding, een sportcarriëre of sport opleiding te volgen.

Healing

Een healer (genezer) werkt  met intuïtie, kennis en ervaring op het fijstoffelijke energetische niveau, samen met de geestelijke wereld. Hij of zij is in staat om op een intuitieve manier met energie te werken en heeft inzicht in de spirituele oorzaak van ziekte.

Wanneer wij  zowel het coachingswerk als het healingwerk combineren, kan er een intensief werkzaam behandeltraject ontwikkeld worden. In onze tijd is er behoefte aan mensen die als gids in staat zijn om anderen de weg tot heelwording voor te leven. Meer informatie over de scholing en training vind je hier


Roeland Solcer
coach & healer

Als u geinteresseerd bent in deze deels
individuele opleiding van maximaal
3 jaar, afhankelijk van vooropleiding ervaring
en talent, kunt u zich opgeven voor een intake
via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


roelandsolcer 
 
   

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Aanvullende gegevens